Looking For Anything Specific?

Μ.παρασκευη Ωραριο Καταστηματων : Δειτε το τροποποιημενο ωραριο λειτουργιας των καταστηματων ... / Σήμερα, μεγάλη παρασκευή, το λιανεμπόριο θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 19.00 το απόγευμα.

Μ.παρασκευη Ωραριο Καταστηματων : Δειτε το τροποποιημενο ωραριο λειτουργιας των καταστηματων ... / Σήμερα, μεγάλη παρασκευή, το λιανεμπόριο θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 19.00 το απόγευμα.. Από τις 9 το πρωί σήμερα, μεγάλη παρασκευή, λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ και θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Κανονικά λειτουργούν σήμερα και αύριο τα σουπερμάρκετ, ενώ προσαρμοσμένο στις θρησκευτικές τελετές είναι το ωράριο των υπόλοιπων καταστημάτων. Σάββατο τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά για 12 ώρες, από τις 7:00 έως τις 19:00, ενώ τα υπόλοιπα καταστήματα θα κλείσουν μία ώρα νωρίτερα, στις 18:00. Αυτό είναι το ωράριο λειτουργίας σήμερα, μεγάλη παρασκευή. Από τις 07:00 έως τις 19:00κυριακή του πάσχα, δευτέρα του πάσχα, τρίτη (εορτασμός εργατικής.

Την πέμπτη 29 μαρτίου 2018 ξεκινά το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων για την πασχαλινή περίοδο, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωση ο εμπορικός. Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο; Παρασκευή, 30 απριλίου 2021 ωράριο λειτουργίας από τις 9:00 έως τις 19:00 και το μ. Σάββατο, 1 μαΐου 2021 από τις 7:00 έως τις 19:00. Κανονικά λειτουργούν σήμερα και αύριο τα σουπερμάρκετ, ενώ προσαρμοσμένο στις θρησκευτικές τελετές είναι το ωράριο των υπόλοιπων καταστημάτων.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ ...
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ ... from 4.bp.blogspot.com
Το πασχαλινό (2018) ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, όπως προτείνεται από τους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους. Από τις 07:00 έως τις 19:00κυριακή του πάσχα, δευτέρα του πάσχα, τρίτη (εορτασμός εργατικής. Τι ισχύει από το σάββατο για εκπτωτικά χωριά, κέντρα αισθητικής. Με περιορισμούς γιορτάζεται και φέτος το πάσχα αναφορικά με τις εκκλησίες, το ωράριο, τις μετακινήσεις αλλά και τις σήμερα, μεγάλη παρασκευή, η ακολουθία του επιταφίου θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, ενώ. Με την ευγενική χορηγία των καταστημάτων: Παρασκευή, 30 απριλίου 2021 ωράριο λειτουργίας από τις 9:00 έως τις 19:00 και το μ. Ετσι για τη μεγάλη εβδομάδα τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από μεγάλη δευτέρα έως και μεγάλη πέμπτη από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το. Σε μια σημαντική διευκρίνιση για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τροφίμων προέβη σήμερα η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή.

Από τις 9 σήμερα το πρωί, μεγάλη παρασκευή, έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ και να το προτεινόμενο πασχαλινό ωράριο λειτουργίας:

Από τις 9 το πρωί σήμερα, μεγάλη παρασκευή, λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ και θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Παρασκευή, 30 απριλίου 2021 ωράριο λειτουργίας από τις 9:00 έως τις 19:00 και το μ. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Σάββατο τα καταστήματα τροφίμων και οι υπεραγορές είναι ανοιχτές, από τις 9 πμ έως τις 7 μμ και από τις 7 το πρωί έως τις 7 το σε ισχύ βρίσκεται, εξάλλου, και το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του πάσχα. Οσον αφορά στο ωράριο λειτουργίας για το υπόλοιπο λιανεμπόριο, μεγάλη παρασκευή, τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργήσουν, προαιρετικά, από τις 13:00 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7:00 μέχρι τις 18:00. Συνεχίζεται η αναστολή της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέχρι τη δευτέρα. Το ωράριο λειτουργίας σούπερ μάρκετ και καταστημάτων έχει προσαρμοστεί, λόγω της ημέρας. Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή της η γενική. Csquared information technologies χρήστος ραμπαβίλας ανδρονοπούλου 4 αίγιο. Σάββατο, έδωσε η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή. Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ και καταστημάτων σήμερα μεγάλη παρασκευή και αύριο μεγάλο σάββατο. Τι ώρα ανοίγουν τα καταστήματα. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας.

Με περιορισμούς γιορτάζεται και φέτος το πάσχα αναφορικά με τις εκκλησίες, το ωράριο, τις μετακινήσεις αλλά και τις σήμερα, μεγάλη παρασκευή, η ακολουθία του επιταφίου θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, ενώ. Διευκρινίσεις για το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων που θα ισχύσει αύριο, μ. Αυτό είναι το ωράριο λειτουργίας σήμερα, μεγάλη παρασκευή. Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασία καταναλωτή, σήμερα μεγάλη παρασκευή, τα σουπερμάρκετ. Σε μια σημαντική διευκρίνιση για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τροφίμων προέβη σήμερα η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή.

ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ from lagadas24.gr
Σε μια σημαντική διευκρίνιση για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τροφίμων προέβη σήμερα η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή. Το ωράριο που θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο μ. Ετσι για τη μεγάλη εβδομάδα τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από μεγάλη δευτέρα έως και μεγάλη πέμπτη από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το. Το μεγάλο σάββατο, το ωράριο αυτών των καταστημάτων είναι από τις 07:00 έως τις 18:00, για τις αγορές της. Οσον αφορά στο ωράριο λειτουργίας για το υπόλοιπο λιανεμπόριο, μεγάλη παρασκευή, τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργήσουν, προαιρετικά, από τις 13:00 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7:00 μέχρι τις 18:00. Με την ευγενική χορηγία των καταστημάτων: Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο; Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασία καταναλωτή, σήμερα μεγάλη παρασκευή, τα σουπερμάρκετ.

Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή της η γενική.

• υποχρέωση καταστημάτων τροφίμων για ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να. Συνεχίζεται η αναστολή της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέχρι τη δευτέρα. Σάββατο, 1 μαΐου 2021 από τις 7:00 έως τις. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας. Το μεγάλο σάββατο, το ωράριο αυτών των καταστημάτων είναι από τις 07:00 έως τις 18:00, για τις αγορές της. Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασία καταναλωτή, σήμερα μεγάλη παρασκευή. Σάββατο, έδωσε η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή. Υποχρέωση καταστημάτων τροφίμων για ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να εξαιρετικώς τη μ. Ετσι για τη μεγάλη εβδομάδα τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από μεγάλη δευτέρα έως και μεγάλη πέμπτη από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το. Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασία καταναλωτή, σήμερα μεγάλη παρασκευή, τα σουπερμάρκετ. Τι ώρα ανοίγουν τα καταστήματα. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από πάτρα, αχαΐα, ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο patrasevents.gr. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους λεκανοπεδίου αττικής.

Το ωράριο λειτουργίας σούπερ μάρκετ και καταστημάτων έχει προσαρμοστεί, λόγω της ημέρας. Διευκρινίσεις για το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων που θα ισχύσει αύριο, μ. Από τις 9 σήμερα το πρωί, μεγάλη παρασκευή, έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ και να το προτεινόμενο πασχαλινό ωράριο λειτουργίας: Σήμερα, μεγάλη παρασκευή, το λιανεμπόριο θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 19.00 το απόγευμα. Τι ισχύει από το σάββατο για εκπτωτικά χωριά, κέντρα αισθητικής.

ΟΕΒΕΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ : ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ...
ΟΕΒΕΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ : ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ... from www.tastv.gr
Την πέμπτη 29 μαρτίου 2018 ξεκινά το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων για την πασχαλινή περίοδο, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωση ο εμπορικός. Από τις 07:00 έως τις 19:00κυριακή του πάσχα, δευτέρα του πάσχα, τρίτη (εορτασμός εργατικής. Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή της η γενική. Κανονικά λειτουργούν σήμερα και αύριο τα σουπερμάρκετ, ενώ προσαρμοσμένο στις θρησκευτικές τελετές είναι το ωράριο των υπόλοιπων καταστημάτων. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Συνεχίζεται η αναστολή της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέχρι τη δευτέρα. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και. Το ωράριο λειτουργίας σούπερ μάρκετ και καταστημάτων έχει προσαρμοστεί, λόγω της ημέρας.

Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασία καταναλωτή, σήμερα μεγάλη παρασκευή.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και. Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασία καταναλωτή, σήμερα μεγάλη παρασκευή. Σάββατο, 1 μαΐου 2021 από τις 7:00 έως τις 19:00. Από τις 09:00 έως τις 19:00 (κλειστά θα είναι τα καταστήματα στη θεσπρωτία)μ. Παρασκευή, 30 απριλίου 2021 ωράριο λειτουργίας από τις 9:00 έως τις 19:00 και το μ. Csquared information technologies χρήστος ραμπαβίλας ανδρονοπούλου 4 αίγιο. Ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ: Παρασκευή, 30 απριλίου 2021 ωράριο λειτουργίας από τις 9:00 έως τις 19:00 και το μ. Το μεγάλο σάββατο, το ωράριο αυτών των καταστημάτων είναι από τις 07:00 έως τις 18:00, για τις αγορές της. Αυτό είναι το ωράριο λειτουργίας σήμερα, μεγάλη παρασκευή. Το ωράριο λειτουργίας σούπερ μάρκετ και καταστημάτων έχει προσαρμοστεί, λόγω της ημέρας. Συγκεκριμένα αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και τις επιχειρήσεις ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ' αρ. Συνεχίζεται η αναστολή της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέχρι τη δευτέρα.

Posting Komentar

0 Komentar